divendres, 2 de novembre del 2012

PLA D'EXECUCIÓ

2 comentaris:

  1. Hola Tina,
    En primer lloc, recordar-te que el blog ha de ser exclusiu de l’assignatura.
    Respecte al contingut del blog, dir-te que, Has fet un bon emmarcament del teu Pràcticum amb la descripció del context i amb uns objectius clars.
    Hi apareixen les primeres actuacions. Cal enriquir la narració amb les tevés reflexions. És important que en el blog del Pràcticum es plasmi el procés de contast constant entre el pla teòric amb la pràctica, amb l’aplicació en un context real mitjançant entrades sovintejades. És positiu que apareguin les teves aportacions més personals, com la presentación sobre les tasques psicopedagògiques elaborada per tu.
    Respecte al format, comentar-te hi ha molts canvis tipogràfics no justificats.
    Respecte al seguiment dels blogs dels companys, has començat a seguir-los i participar-hi. Espero que ho segueixis fent, a la vegada que reps el feed back dels teus companys sobre el teu propi blog.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona nit Imma, m'agradaria conservar en el bloc la informació que tinc però si no pot ser l'esborro o faig una còpia. Tal com dius intentaré enriquir la narració i anar fent més entrades i reflexions personals. Respecte a les entrades injustificades, espero que aquesta sigui l'estructura definitiva, el fet de poder editar i actualitzar em permet fer i desfer amb facilitat. Sovint quan reviso trobo coses que vull millorar.

      Elimina